LUOTTAMUS JA YHTEISTOIMINTA -seminaari

TYÖELÄMÄ 2020-hanke, Tekes ja YhteistoimintaLuotsit järjestävät yhdessä hyvää yhteistoimintaa ja luottamusta käsittelevän iltapäiväseminaarin 22.10.2015. Seminaarin tarkoituksena on kirkastaa luottamuksen ja yhteistoiminnan merkitystä työyhteisöjen menestymisen perustana, tarjota käytännön malleja hyvästä yhteistoinnasta, auttaa osallistujia arvioimaan omia käytäntöjään ja innostumaan uusista hyvistä toimintamalleista. 

Seminaarin aluksi ohjelmassa on Oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin, Tekesin johtavan työelämän asiantuntijan Tuomo Alasoinin, sekä "luottamusprofessori" Taina Savolaisen lyhyet puheenvuorot. Sen jälkeen Tero Lahdes ja Aarno Ryynänen esittelevät uuden kirjansa YHTEISTOIMINTA JA LUOTTAMUS -Tositarinoita hyvästä yhteistoiminnasta ja luottamuksesta. Kolme käytännön esimerkkiä hyvästä yhteistoiminnasta tarjoaa HOK Elannon, Genelec Oy:n ja Hämeenkyrön kunnan johdon ja henkilöstön edustajat. Lopuksi osallistujlle on käytäntöön vievä workshop, jonka vetäjinä toimivat YhteistomintaLuotsit.

Osallistujiksi kutsutaan johtaja/luottamusmies pareja eri työyhteisöistä. Tilaisuus on maksuton. Lisätietoja saa Tero Lahdekselta 0400 783380, tero@solarsolutions.fi

CSS

Ajankohtaista

Yhteistoiminnan, luottamuksen ja yhdessä kehittämisen toteutuminen keskisuurissa yrityksissä -tutkimus

Hyvä yhteistoiminta edesauttaa paikallista sopimista

Luotsit mukaan TTK:n uuteen työpaikkojen yhdessä kehittämisen hankkeeseen

LUOTTAMUS JA YHTEISTOIMINTA -seminaari

YHTEISTOIMINTA JA LUOTTAMUS -kirjan julkistus lokakuussa!

Yhteystiedot

tero@solarsolutions.fi 
puh. 0400 783380

aarno.ryynanen@gmail.com  
 
puh. 040 5475888 

 

 
 

Yhteistyökumppanit